ВИДЕО: Бразилия стигна само до равен със Сенегал в мач №100 на Неймар


ВИДЕО: Бразилия стигна само до равен със Сенегал в мач №100 на Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

1483 0

Отборите на Бразилия и Сенегал направиха равенство 1:1 в контролна среща, играна на Националния стадион в Сингапур. Срещата бе мач номер 100 за звездата на "Селесао" Неймар, който обаче не успя да увеличи головата си сметка от 61 попадения за националния отбор.

Двубоят започна отлично за възпитаниците на Тите, след като още в деветата минута нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино се разписа с прехвърлящ удар след добър пас на Габриел Жезус. Точно преди почивката друг играч на "червените" - Садио Мане, бе фаулиран в наказателното поле на бразилците, а Фамара Диедхиу реализира дузпата и изравни резултата.

През втората част не паднаха повече голове, въпреки че Неймар имаше два добри шанса от свободен удар, а в 90-ата минута Мане удари греда с изстрел от границата на наказателното поле.

С днешния мач Неймар изравни постижението на Робиньо от 100 мача за Бразилия, като над него остават петима футболисти. Най-много срещи за Бразилия в историята има Кафу със 142 мача. В неделя Бразилия ще се изправи срещу Нигерия в друга контролна среща.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички