Родният гений в действие: България се готви за Европейското първенство по футбол (СНИМКИ)


Родният гений в действие: България се готви за Европейското първенство по футбол (СНИМКИ)
Снимка: Йордан Петров

1966 0

Дългоочакваният момент за всички фенове на футбола в Европа, а и не само, настъпи! Днес (11 юни) се открива 16-ото Европейско първенство по футбол! Шампионатът на Стария континент ще продължи точно 1 месец - финалът е насрочен за 11 юли.

За наше съжаление, България отново не се класира за това първенство. За последно "лъвовете" играха на тази сцена през 2004 година, когато шампионатът се проведе в Португалия, а Гърция спечели трофея!

Все пак, в нашата страна има много футболни запалянковци, които с нетърпение чакат началото на Евро 2020 и откриващия мач на турнира между отборите на Турция и Италия

Големите първенства по футбол, които по традиция се състоят през летните месеци от годината, са перфектна предпоставка за срещи с близки приятели и сладки разговори на по чашка, в които да се обсъди всичко случващо се на "зеления килим". Разбира се, всичко това трябва да бъде гарнирано и с добре наредена маса...

Нашият любезен читател Йордан Петров е намерил много оригинален начин, по който да аранжира своята трапеза по време на Европейското първенство по футбол! Той е приговил шест различни салати - за всяка една от групите на шампионата.

На снимките, които господин Петров ни предостави, се забелязва колко труд и майсторство е вложил в направата на тези ястия - зеленчуците и мезетата са наредени по такъв начин, че изписват групите от "А" до "F" и съответно имената на всеки един отбор в тях! 

Разбира се, той не е забравил и за трофея, който ще грабне една от 24-те държави, които ще участват на първенството на Стария континент!

"За мен това е хоби, което радва окото и е нещо различно. Винаги има и критици, но това е нормално и ме амбицира повече", сподели Йордан Петров пред SportLive.bg!

Ние му благодарим за фотосите и му желаем, както на него, така и на всички Вас, здраве, много положителни емоции и добро настроение по време на цялото Европейско първенство по футбол!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички