Артуро Видал "олекнал" с половин милион евро, докато играел за Интер срещу Милан


Артуро Видал "олекнал" с половин милион евро, докато играел за Интер срещу Милан
Снимка: Getty Images

3747 0

Бившият футболист на Барселона Артуро Видал е станал жертва на обир, докато е играл в дербито на Милано, пишат медиите в Италия. Интер гостуваше на Милан на 7 ноември, но едва сега, 22 дена по-късно, тази история излезе на бял свят. 

Домът на чилиеца, който се намира в близост до езерото Комо, е бил щателно претърсен от крадци, които за задигнали ценности на стойност 500 000 евро евро. Сред тях са часовници, бижута и един автомобил с марка Мерцедес. 

Според информациите, обирът се е случил между 20:45 и 21:00 часа местно време, което означава, че крадците са били напълно наясно къде и кога точно трябва да отидат. По това време започваше мачът на "Сан Сиро", който завърши 1:1, а самият Видал влезе на смяна в 68-ата минута.

Интересно е да се отбележи, че в миналото този имот е принадлежал на бразилския нападател Адриано. През 2014 година пък, когато Артуро Видал още беше Ювентус, също стана жертва на обир!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички