Патрик Шик призна, че диша трудно след разбиването на носа му срещу Хърватия


Патрик Шик призна, че диша трудно след разбиването на носа му срещу Хърватия
Снимка: Getty Images

1473 0

Офанзивният футболист на Чехия Патрик Шик сподели, че се чувства добре и има трудности при дишането, след като носът му беше разбит с лакът при равенството 1:1 с Хърватия на Евро 2020 снощи. Шик спечели дузпа в тази ситуация, след като окървавеният му нос беше в центъра на събитията.

"Добрата новина е, че носът ми не е счупен. Просто имам оток и кръвонасядания. И имам единствено проблеми с дишането, обясни голмайсторът на първенството до момента.

Шик се срути на тревата след удара на защитника на хърватите Деян Ловрен, което донесе дузпа на тима му след преглед на ситуацията с ВАР. Но дори и капещата кръв по лицето му не попречи на Шик да се засили и да изпълни дузпата, с която да открие резултата през първото полувреме.

Но Хърватия изравни четири минути след началото на второто полувреме, когато Иван Перишич се измъкна от Владимир Цоуфал и изравни.

Чехия води обаче в група D въпреки равенството, а в последния си мач в потока ще срещне Англия, като двата отбора ще определят и победителя.

"Ние имаме четири точки, което е много добра позиция за нас. Ние сме наясно, че Англия имат голяма класа като отбор и няколко много силни индивидуални звезди", заяви Патрик Шик.

"Но трябва да отбележим, че в първите си мачове не създадоха кой знае колко много положения. Може би имат някакви проблеми в атаката. Но каквото и да е, винаги е трудно да се играе срещу тях".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички