Касапинът, заклал италианския съдия и приятелката му: Убих ги, защото бяха твърде щастливи


Касапинът, заклал италианския съдия и приятелката му: Убих ги, защото бяха твърде щастливи
Снимка: iStock/Guliver

3249 0

Властите в Италия разкриха и задържаха убиеца на 33-годишния италиански футболен съдия Даниеле Де Сантис, който ръководеше двубои от Серия В и Серия С, и неговата приятелка 30-годишната Елеонора Манта. Те бяха брутални заклани с нож, оставил 60 прободни рани.

Това е 21-годишният студент Антонио Де Марко, който е и бивш съквартирант на двойката. Той е направил пълни самопризнания пред прокоратурата в Италия и дори изрекъл някои брутални думи, цитира ilfattoquotidiano.it.

"Аз го направих, убих ги, защото изглеждаха твърде щастливи и това ме ядосваше" - разкрива думите му прокурорът. Според разследващите, мотивът трябва да се е зародил, докато тримата са съжителствали. Първо той е прекъснал това, след като се изнесъл през август.

Дни, след като Даниеле Де Сантис и Елеонора Манта заживяли в друг апартамент в Лече, той започнал да планува цялото убийство, като подбрал откъде да мине и как точно да осъществи ужасяващия си план. Разследващите разкриват, че той е влязъл с ключ, докато те са вечеряли и първо е намушкал Де Сантис. На местопрестъплението имало доказателства, че двойката се е борила, а съседите разказват, че са чували писъци, но нищо не разубедило 21-годишния студент Де Марко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички