Малиновский: За Англия ще бъде трудно да играе извън "Уембли", харесва ни да ни подценяват


Малиновский: За Англия ще бъде трудно да играе извън "Уембли", харесва ни да ни подценяват
Снимка: Getty Images

756 0

Футболистът на Украйна Руслан Малиновский заяви преди 1/4-финала на Евро 2020, че напрежението е върху Англия и отборът досега е имал предимството да играе на "Уембли":

"Напрежението е върху съперника. Трябва да се възползваме от това. Извлекли сме си урок от мача с Швеция и вече сме по-уверени в себе си. Срещу Англия не можем да си позволим никакви грешки. Когато сме в ролята на аутсайдер, това само ни мотивира още повече. Харесва ни да ни подценяват", заяви футболистът на Аталанта.

"Англия има много звезди - Кейн, Стърлинг и останалите. Трябва особено да внимаваме със Стърлинг, който вкара няколко гола на първенството. Знаем силните страни на съперника и сме наясно, че трябва да играем много компактно", добави той.

"За англичаните ще е трудно да играят извън “Уембли”. Това е предимство, което имаха досега. Липсата на феновете им също ще е в наш плюс. От началото на първенството вече имаше няколко изненади. Вярваме, че можем да поднесем още една такава", завърши коментира си Малиновский.

Ето на кой стадион ще се изиграе 1/4-финала между Украйна и Англия и защо няма да има английски фенове на него!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички