Класа: "Героят" Стърлинг и "злодеят" Кейн с образцов гол на Европейското първенство (ВИДЕО)


Класа: "Героят" Стърлинг и "злодеят" Кейн с образцов гол на Европейското първенство (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4547 0

Последният четвъртфинал на Европейското първенство по футбол противопостави отборите на Украйна и Англия. Големият въпрос бе дали "трите лъва" ще успеят да пробият коравия си съперник достатъчно рано, че да не се внесе напрежение в тяхната половина, но и без да се опарят от противниковите контраатаки.

Това се случи по-рано, отколкото вероятно и самият Гарет Саутгейт се е надявал, след като резултатът бе открит още в 4-ата минута. С основна заслуга за това бе Рахийм Стърлинг, който до момента на този форум е героят за островитяните, след като вкара някои много важни попадения, а освен това демонстрира и отлична игра.

Той задържи топката между няколко противникови футболисти и успя да се справи физически, преди да пусне страхотно подаване към Хари Кейн, с което да изведе нападатея очи в очи със стража на Украйна. И тогава атакуващият играч на Тотнъм завърши по отличен начин, за да оформи образцовата атака.

Кейн до момента бе сериозно критикуван, като това важи в най-голяма степен за мачовете от груповата фаза, където така и не успя да се разпише и пропиля някои наистина сериозни положения. Въпреки това сега "злодеят" в очите на медиите показа, че навлиза във форма, точно когато трябва.

Напомняме, че английският нападател откри сметката си на Евро 2020 в предишната фаза - на осминафиналите, когато вкара втория гол във вратата на Германия, уби интригата в срещата и оформи крайния резултат. Колкото до гола му среща Украйна - насладете се във видеото по-долу.

Следете Украйна - Англия, както и всеки друг мач от Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички