Капитанът на Дания: Горд съм, но и разочарован, че не сме на финал


Капитанът на Дания: Горд съм, но и разочарован, че не сме на финал
Снимка: Getty Images

1196 0

Капитанът на Дания Симон Кяер обяви, че е разочарован от края на невероятния им рейд на Евро 2020. Той приключи след поражението от Англия в полуфиналите с 1:2 след продължения. Загубата сложи край на забележителен турнир за датчаните, които превъзмогнаха удара от сърдечния арест на Кристиан Ериксен в откриващия им мач. Дания отстъпи в първите си две срещи в груповата фаза, но разби Русия и стигна до елиминациите, връщайки си надеждите за повторение на триумфа на Евро 1992.

"Беше фантастично приключение. Съжалявам, че свърши, но така стоят нещата. Подкрепата, която получихме, минава отвъд всичко, за което сме имали надежда. Горд съм, но и разочарован, че не сме на финал“, каза той за датската обществена телевизия DR1.

"Червеният динамит“ поведе на "Уембли“ след брилянтен пряк свободен удар на Микел Дамсгор, но Кяер си вкара автогол, преди Хари Кейн да отбележи победния гол в продълженията. "Играхме много добре в този мач. Ако бяхме малко по-остри в определени моменти през първата част, можехме да отбележим още един гол“, допълни датската звезда. А ето кога и защо реферът трябваше да спре мача, но не го направи. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички