Фенът, взривил мрежите и олицетворил борбата на Швейцария на Европейското, стана сензация в бизнеса


Фенът, взривил мрежите и олицетворил борбата на Швейцария на Европейското, стана сензация в бизнеса
Снимка: GettyImages; колаж: Sportlive.bg

17540 0

Швейцария направи феноменален мач срещу световния шампион Франция на Европейското първенство по футбол и отстрани "петлите" след 3:3 в редовното време, редица обрати, продължения и изпълнения на дузпи. Мачът се оказа истинско "влакче на ужасите" за феновете им, но завърши по повече от мечтан начин.

А един от тях се превърна в истинска сензация в социалните мрежи, след като емоциите му бяха уловени от телевизионните камери. При негативната развръзка той бе свит и изглеждаше като уплашен и молещ се за по-добро развитие, но след това се превърна в истински "звяр".

Съблякъл фланелката си и крещящ от радост - най-запомнящият се образ на привърженик на Евро 2020. А това е породило интерес от страна на големи брандове. Swiss Air са му платили да лети до Санкт Петербург, за да наблюдава отбора и срещу Испания. В първа класа. Той приел предложението.

След това от Red Bull му предложили да го снабдят с напитките им с рекламна цел. Той отново приел. Шведска туристическа агенция му предоставила въмознжостта за релаксираща почивка след стреса от мача с Франция. От властите в страната дори се свързали с него, за да го направят лице на кампания по ваксиниране.

А как "Кока-Кола" провали Роналдо и Португалия, но спаси Джака и Швейцария (СНИМКИ)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички