Ексхумират тялото на Диего Марадона? Тийнейджър иска да докаже, че му е син


Ексхумират тялото на Диего Марадона? Тийнейджър иска да докаже, че му е син
Снимка: Getty Images/Guliver

4724 0

Тийнейджър, който твърди, че е син на Диего Марадона, настоява тялото на легендарния аржентинец да бъде ексхумирано, едва часове след погребението му. Той изисква след това тялото да бъде пратено в морга и да се направи аутопсия, като се видят и ДНК резултатите, които биха показали дали наистина му е баща.

Той се нарича Сантиаго Лара, като неговият адвокат Хосе Нунес вече е внесъл молба в съда в Ла Плата, която е на 1 час път с кола от Буенос Айрес. Сантиаго води 6-годишна битка, за да докаже това, като всичко започнало, като видял снимка на Марадона във вестник.

Майката на Лара умира едва на 23 години през 2006 година след рак на белите дробове. Нейният приятел Марсело Лара отглежда детето като свое, но му признава, че не е негов баща. Самата Наталия имала 7-годишна връзка с Марадона.

"За съжаление, моята майка почина, когато бях на 3 години, но преди да почине казала на група адвокати, че съм син на Диего. Искам просто да знам кой съм. Финансовата страна на нещата не е нещо, което е важно за мен. Знам, че това изиксване ще породи масови сътресения в Аржентина, но ако не го направя, кой ще ми даде ДНК-то?" - споделя Сантиаго.

"Говорим за младо момче, което е било оставено "на тъмно" относно това кой е той. Сантиаго не дойде тук днес, защото страда емоционално. Той не само, че не знае кой е, но и не можа да каже сбогом на баща си" - сподели неговият адвокат.

ГАЛЕРИЯ: НАЙ-ДОБРИТЕ И РЕДКИ СНИМКИ НА МАРАДОНА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

А по-рано стана ясно, че фланелката на Марадона, с която се случи "Божията ръка", се продава за 2 млн. долара.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички