Дания срази с лекота Австрия и се настани на първата позиция


Дания срази с лекота Австрия и се настани на първата позиция
Снимка: GettyImages

2222 0

Дания надделя над Австрия с 2:0 в двубой от груповата фаза в турнира Лига на нациите. Попаденията за домакините отбелязаха Йонас Винд в 21-та минута, а в 37-та Андреас Сков удвои преднината за своя отбор. "Червения динамит" остава на първа позиция с 9 точки, а селекцията на Ралф Рангник е на трето място с 4 пункта. 

Развой на срещата

Йонас Винд овладя феноменално подаване от страна на Йоаким Мееле, който се включи в наказателното поле, преодоля защитниците пред себе си и отправи безапалационен изстрел в десния ъгъл на вратата и така откри резултата.

Домакините упражниха постоянен натиск и в 37-та минута вторият голмайстор Андреас Олсен беше повален на земята от противников играч, но съдията остана безмълвен и не удовлетвори претенциите за дузпа.

По- късно обаче отново Андреас Олсен получи впечатляващ пас в наказателното поле и този път умело насочи топката ниско по тревата, за да разпъне мрежата в долния ляв ъгъл на вратата и да подпечата крайното 2:0. Докрая на мача темпото привидно бе спокойно и не се стигна до голови опасности пред двете врати. 

А ето как завърши двубоят между Хърватия и Франция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички