Алексис Санчес с признание: В Чили играех в местния затвор


Алексис Санчес с признание: В Чили играех в местния затвор
Снимка: Getty Images/Guliver

1212 0

Звездата на Арсенал Алексис Санчес разкри колко се е променила футболната му среда от тази, която е билa в детството му в родната страна на футболиста Чили. Футболистът признава, че понякога е играел футбол в местния затвор, вкарвал е попадения на затворници, а и като цяло е играел с много по-възрастни от него.

Архетипът на игра на Санчес може да бъде определен като на „уличен футболист”. С неговата агресивна и трудолюбива игра на терена, което ясно показва колко са го калили дните, в които е играл като юноша.

„Исках да бъда професионален футболист от времето, когато бях малък”, споделя нападателят на „артилеристите. "Моята психическа нагласа и подход винаги са били да спечеля, както и да стигна колкото се може по-нагоре, играейки футбол", съобщи чилиецът.

"Бях щастлив докато играех, като винаги го правех с много по-възрастни от мен – повечето, от които наистина харесвах. Играех на улицата, но също така ходехме да играем и в местния затвор. Играехме с хората там на дзифт, но аз продължавах да преследвам целта си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички