Звезда отвъд Океана отвърна на Ибрахимович: По-добър съм от теб - това е реалността!

Двете звезди на американското първенство Мейджър Лийг Сокър (МЛС) - Златан Ибрахимович и Карлос Вела, влязоха в спор относно това кой е по-добър на терена отвъд Океана. Безспорно Ибрахимович е футболистът, който привлича най-голямо внимание към себе си, най-вече заради своя ексцентризъм, но ако погледнем към статистиката - то Вела е лидер.

Всичко започна от едно изказване на Ибра, в което твърди, че за момента е най-добрият играч в първенството. Бившият нападател на Арсенал обаче отвърна на удара, като изказа и своята гледна точка, която не съответстваше с тази на шведа.

Златан Ибрахимович даде точно обяснение какво има в "Зона 51" (ВИДЕО)

Едно от най-актуалните събития в социалната мрежа "Facebook" към момента е събрало над милион и половина души, които да се съберат пред "Зона 51"...

"Сравнението между нас може да е проява на липса на уважение към него, но ако погледнем към статистиката и забравим за възрастта и всичко останало, то аз съм по-добър от него към настоящия момент, това е реалността", категоричен бе Вела, който има впечатляващите 21 гола и 12 асистенции в 20 мача през този сезон. За сравнение - Ибра има 16 гола в 17 мача и изостава драстично в надпреварата за "Златната обувка".

Все пак Вела не спести суперлативи към качествата на Ибрахимович, поставяйки го между Меси и Роналдо и всички останали: "Единствено Меси и Роналдо са по-добри от него. Всички ние просто не сме в същата лига като тях." 

Междувременно Ибрахимович заби хеттрик в последния си мач, при това срещу специален съперник (подробности четете тук).

Още по темата

Please select answer!