Запалянковци на Спартак с трогателно послание към Ивелин Попов

Български фенове на руския гранд Спартак (Москва) отправиха послание към капитана на националния ни отбор Ивелин Попов часове след като стана ясно, че българинът напуска състава. Запалянковците подчертаха, че периодът на Попето в московския тим е специален и ще остави диря след себе си.

Ето и обръщението на феновете към Попов:

Ивелин Попов напусна Спартак и разкри подробности за бъдещето си

Капитанът на националния отбор на България Ивелин Попов вече официално не е играч на руския Спартак Москва. Нападателят е разтрогнал с тима от ру...

 

"Попе, 
Ние, привържениците на Спартак (Москва) в България, искаме да споделим няколко думи, малко, след като стана ясно официално, че любимият ни клуб вече няма да има своето българско участие. 
За съжаление, всяко нещо има своя край. Дойде моментът за това да благодарим за времето, прекарано от теб в „червено-белия“ клуб. Периодът от лятото на 2015-та година досега, за нас – феновете на този велик руски клуб, беше специален. За пръв път в историята на Спартак в състава имаше българин. Вярвахме, че ще бъдеш полезен на тима той да се върне на мястото, където е бил преди години, а именно, сред водещите отбори и това се потвърди. Не само това, вие с останалите момчета от състава, треньора Масимо Карера и хората от ръководството, постигнахте нещо чакано дълго – станахте шампиони, върнахте позабравени чувства у милиони спартаковски привърженици.

"Попе, 

Ние, привържениците на Спартак (Москва) в България, искаме да споделим няколко думи, малко, след като стана ясно официално, че любимият ни клуб вече няма да има своето българско участие. 

За съжаление, всяко нещо има своя край. Дойде моментът за това да благодарим за времето, прекарано от теб в „червено-белия“ клуб. Периодът от лятото на 2015-та година досега, за нас – феновете на този велик руски клуб, беше специален. За пръв път в историята на Спартак в състава имаше българин. Вярвахме, че ще бъдеш полезен на тима той да се върне на мястото, където е бил преди години, а именно, сред водещите отбори и това се потвърди. Не само това, вие с останалите момчета от състава, треньора Масимо Карера и хората от ръководството, постигнахте нещо чакано дълго – станахте шампиони, върнахте позабравени чувства у милиони спартаковски привърженици."

 

Още по темата

Please select answer!