Юсейн Болт може да заиграе под ръководството на Марадона


Юсейн Болт може да заиграе под ръководството на Марадона
Снимка: Getty Images/Guliver

1654 0

Бившият рекордьор в спринтовите дисциплини на 100 и 200 метра Юсейн Болт може да премине в мексиканския Дорадос, който е ръководен от легендарния аржентинец Диего Марадона.

Ямаецът тренира и игра в няколко неофициални срещи за австралийския Сентръл Коуст Маринърс, където реализира два гол в три мача, но така и не подписа договор с клуба. 32-годишният Болт е все по-близо до първия си официален футболен отбор, твърди вестник "Marca". Според него наставникът на Дорадос Марадона е съгласен да подпише с бившия лекоатлет.

Световният шампион с Аржентина през 1986 година започна успешно престоя си начело на мексиканците след успех с 4:1 над Кафеталерос в средата на септември, но в момента тимът е в средата на класирането в шампионата.

По-рано през седмицата Болт заяви, че има оферти към него. "Наистина има предложения от различни клубове. Просто се опитвам да избера правилния отбор, искам да бъда сигурен в решението си“, сподели ямаецът.

Въпреки това му изказване, Болт обяви, че си поставя срок до края на този месец, за да си намери отбор или в противен случай ще забрави за своята футболна мечта. Освен за Сентръл Коуст Маринърс, Болт тренира и с тимовете на Борусия Дортмунд и Стрьомгодсет, като наскоро отхвърли предложение за договор и от малтийския шампион Валета.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички