Весели празници от Дибала, Мбапе, Рамос и... (ВИДЕО + СНИМКИ)


Весели празници от Дибала, Мбапе, Рамос и... (ВИДЕО + СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

1697 0

Някои от най-големите футболни звезди използваха своите лични профили в социалните мрежи, за да пожелаят весели празници (или да честитят Коледа) на своите последователи. Сред тях са капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос, както и играчите на ПСЖ и Ювентус - съответно Килиан Мбапе и Пауло Дибала.

"Щастливи празници! Желая ви всичко най-хубаво и се надявам да прекарате страхотни дни с хората, които обичате" - заяви бранителят на "кралския клуб". Той публикува и елегантна снимка с костюм, а на фон се вижда коледна елха и трофеи на Реал Мадрид.

Килиан Мбапе, пък, се появи изцяло облечен като Дядо Коледа. Младият френски нападател прикачи и няколко емотиконки с лика на белобрадия старец, а на снимката ясно се вижда, че той се намира в съблекалнята на клубния си ПСЖ.

Пауло Дибала публикува видео, на което първо показва техническите си умения с футболна топка, като за фонове музика е използвал електро стил, а светлината е неонова. Накрая се оказва с подарък в ръка и заявява: "Feliz Navidad" (Весела Коледа).

 

Крис Смолинг, Рафаел Бенитес и Инаки Уилямс са други свързани с футбола познати имена, които по един или друг начин пожелаха весели празници на своите последователи. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички