ВИДЕО: Направи ли Роналдо това, което Рамзи му причини и бе "осъден"?


ВИДЕО: Направи ли Роналдо това, което Рамзи му причини и бе "осъден"?
Снимка: Getty Images/Guliver

3722 0

Преди малко повече от 10 дни бе мачът между Локомотив Москва и Ювентус. Още в първите минути на двубоя Кристиано Роналдо бе на милиметри от това да се разпише след изпълнение на пряк свободен удар, но съотборникът му Аарън Рамзи добута топката, буквално стотни преди тя да се озове в мрежата. Уелсецът бе "осъден" от някои за постъпката си.

Вчера, по време на евроквалификацията между Португалия и Люксембург, именно Кристиано бе в ролята на Рамзи, а Диого Жота - в тази на Роналдо. Играчът на Уулвърхямптън бе много близо да реализира дебютното си попадение за "мореплавателите", но петкратният носител на "Златната топка" го лиши от това. Някои се изказват в защита на CR7, изтъквайки като довод, че има приближаващ защитник, който може да избие топката. Преценете сами дали е така - във видеото, което е прикачено.

Това попадение бе номер 99 за Кристиано Роналдо, който гони абсолютния рекорд за голове с националната фланелка на Али Даеи, който е вкарал 109 гола за Иран. А каква точно е причината за двете смени на Роналдо с Ювентус - вижте обяснението от самия него - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички