ВИДЕО: Меси за първи път пя химна на Аржентина, направи го със страст


ВИДЕО: Меси за първи път пя химна на Аржентина, направи го със страст
Снимка: Getty Images/Guliver

3612 0

Капитанът на Аржентина Лионел Меси изненада феновете, след като за първи път пя открито химна на своята родина преди мач. Това се случи преди четвъртфинала на Копа Америка 2019 срещу Венецуела. В него "гаучосите" победиха с 2:0 и се класираха на полуфинал, където ще срещнат Бразилия.

Твърди се, че за 14-те години, в които играе за мъжкия национален отбор, звездата никога досега не е пял химна на Аржентина. През 2015 година той е заявил, че не пее, защото не го смята за нужно. Въпреки това подобно решение му донесе не малко критика от страна на феновете.

"Не пея и няма да го правя преди мачове. Нямам нуждата да изпълнявам химна, за да осъзная важността на момента", каза нападателят преди около 4 години. Прави впечатление, че в този първи път, когато пее химна, Меси го направи с такова въодушевление, че феновете може да му простят задето не го е правил досега. Вижте в този материал обяснението на това защо Меси мълчи на химна на момчето, извело го на терена в мача с Катар в групата на Копа Америка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички