Уейн Рууни призна, че е имал сериозни проблеми с хазарта


Уейн Рууни призна, че е имал сериозни проблеми с хазарта
Снимка: Guliver/GettyImages

1817 0

Бившият капитан на английския национален отбор по футбол Уейн Рууни призна, че е имал зависимост към хазарта и това е можело да му струва кариерата. Рууни, който направи своя дебют за Дарби Каунти в Чемпиъншип през седмицата, заяви, че е бил погълнат от своя първоначален успех в залаганията.

"Бях младо момче, което тепърва се запознаваше с големите пари. За гостуванията, независимо дали става въпрос за Манчестър Юнайтед или Англия, оставаш в хотел в продължение на няколко дни и се отегчаваш. Опитваш се да запълниш времето и хазартът беше едно от нещата", заяви Рууни във видео за кампанията за контрол над хазарта на британската компания „32Red".

Рууни решава да говори за проблема си в миналото заради критиките към Дарби, които му предоставиха №32, което се прие като препратка към спонсора на клуба „32Red". "Лесно е да залагаш по телефона, губиш усещането, че става въпрос за истински пари. Преди да се усетиш, си загубил много, въпреки че в началото печелиш. Опитах се да си върна загубеното, но така само се вманиачаваш повече и това няма как да не повлияе на терена. За щастие, платих загубеното и не залагах повече. Научих се от грешките си. Колкото повече залагаш, толкова повече губиш. Така се озоваваш в лоша ситуация", завърши англичанинът.

Наскоро пък Рууни заяви, че не изключва възможността да заиграе отново във Висшата лига, но с друг отбор (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички