УЕФА отхвърли жалбата на ПСЖ за Неймар, наказанието остава


УЕФА отхвърли жалбата на ПСЖ за Неймар, наказанието остава
Снимка: Guliver/GettyImages

1770 0

Жалбата на Пари Сен Жермен относно трите мача наказание на голямата им звезда Неймар в Шампионска лига бе отхвърлена, съобщиха от УЕФА. Бразилецът нарече видео асистент арбитъра „позор“, след като Манчестър Юнайтед получи дузпа в добавеното време на срещата-реванш от осминафиналите на най-престижния европейски клубен турнир на „Парк де Пренс“, която класира „червените дяволи“ за фазата на четвъртфиналите.

„Кариоката“ бе наказан през април за три мача от Шампионската лига през предстоящия сезон и от ПСЖ изпратиха жалба до УЕФА. „Жалбата на ПСЖ бе отхвърлена. Следователно, Дисциплинарната комисия по контрол и етика на УЕФА потвърди решението си от 25 април“, заявиха от УЕФА в свое изявление.

Неволите на Неймар продължават да се увеличават, след като бразилските данъчни власти замразиха именията му и други лични имоти. В добавка, Неймар бе обвинен в изнасилване – обвинение, което е разследвано от бразилската полиция, а самият играч отрича категорично. Бившият футболист на Барселона отпадна от състава на „Селесао“ за Копа Америка на домашна почва, след като получи травма на глезена.

А как Лионел Меси лично се зае с операция "Неймар обратно в Барселона" - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички