Треньорът на Бока: Отказахме да се предадем до последно


Треньорът на Бока: Отказахме да се предадем до последно
Снимка: Getty Images/Gulliver

978 0

Треньорът на Бока Хуниорс Гийермо Барос Скелото очаквано бе съсипан след загубения финал за Копа Либертадорес срещу Ривър Плейт. Въпреки огромното разочарование, специалистът, поздрави съперника. Това бе последен мач за Скелето начело, тъй като ще поеме шампиона на МЛС Атланта Юнайтед, заменяйки сънародника си Херардо Мартино.

"Искам да поздравя моите футболисти и да им благодаря за начина, по който играха. Дори с човек по-малко не се предадохме. И двата отбора можеха да спечелят, но в крайна сметка трофеят е за Ривър и аз ги поздравявам", каза наставникът на Бока. 

"Мачът беше много равностоен. Жал ми е, че не можахме да зарадваме нашите фенове. Финалът вече е минало, но би било добре КОНМЕБОЛ да вземе някои юридически решения. Не е въпросът в това кой е спечелил и кой е наказан, а в това какво се случи в Буенос Айрес преди реванша на "Монументал". Атаката спрямо отбора ни е неприемлива. Надявам се всичко да се промени, но от спортна гледна точка нещата приключиха и победата е за Ривър Плейт", добави още Скелото.

Всичко най-интересно от часовете преди двубоя - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички