Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Gulliver/GettyImages

7798 0

Продължаваме да следим в развитие най-интересните новини и слухове около трансферния прозорец. Ежедневно излиза информация за желанията на дадени клубове и играчи. И ако някои от тях са очаквани, то други са повече от изненадващи:

- В днешния си брой "The Independent" твърди, че Ед Уудуърд е отказал размяна на играчи с ПСЖ. Изданието твърди, че парижани са искали да вземат Пол Погба и в замяна да пратят Неймар на в Манчестър Юнайтед, но вицепрезидентът на тима е отхвърлил възможността.

- Отборът на Челси все още е без мениджър. "Evening Standard" обаче пише, че до края на седмица постът ще бъде зает от легендата на тима Франк Лампард.

- Наполи е близко до привличането на Костас Манолас според "Football Italia". Това до голяма степен доказва трансферния слух, че Калиду Кулибали ще напусне Неапол това лято - подробности четете тук.

- "Daily Star" иформира, че Манчестър Юнатйед отново е върнал интереса си към младата звезда на Борусия Дортмунд и Англия Джейдън Санчо. Отборът ще направи опит да вземе Санчо с парите от продажбата на Пол Погба.

- Манчестър Юнайтед ще се съгласи да продаде Ромалу Лукаку за не по-малко от 60 милиона евро. Най-сериозен интерес в момента има от Интер.

- В най-близко бъдеще се очаква Арън Уан-Бисака да премине медицински прегледи в Манчестър Юнайтед. Крайният бранител е преследван цяло лято от "червените дяволи" и в крайна сметка е близко до преминаване на "Олд Трафорд" - подробности четете тук.

- "Marca" пише, че Барселона ще направи опит да привлече младият испански играч Дани Олмо. 21-годишният футболист е част от тима на Динамо Загреб, но е продукт на Барса, като напуска клуба през 2014 година.

- Маурицио Сари е пожелал стражът Пепе Рейна да бъде привлечен в Ювентус за резерва на Войчех Шчезни, пише "Calciomercato". Двамата работиха дълго в Наполи.

- "Sportmediaset" има информацията, че Арсенал се готви да изслуша офертата на Милан за централния полузащитник Лукас Торейра. Уругвайският национал пристигна в Лондон едва миналото лято, но и двете страни са готови да прекратят отношенията си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички