Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Guliver/GettyImages

2345 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"Sport": Барселона все още има надежди, че ще привлече Усман Дембеле от Борусия Дортмунд. Немският тим иска 150 милиона евро, докато каталунците са готови да платят 90 милиона евро + 30 милиона евро бонуси.

"TuttoSport": Ювентус има сериозно желание да вземе Кевин Строотман от Рома. "Вълците" са разкрили, че за по-малко от 45 милиона евро няма да се разделят с холандския халф.

"The Times": Съотборниците на Дани Роуз в Тотнъм са го подкрепили в изказването му за ниската заплата, която получава. Левият бранител даде интервю пред "The Sun", в което коментира евентуален трансфер през това лято.

"Express": Звездата на Селтик Стюарт Армстронг е трансферна цел на английските Саутхямптън, Евертън и Уест Бромич. Шотландският тим иска да обвърже шотландския национал с нов договор, но това става малко вероятно предвид големия интерес към него.

"Gazzette dello Sport": Ювентус е готов с първата си оферта за халфа на Ливърпул Емре Джан, която ще е в размер на 23 милиона паунда. Вчера стана ясно, че немският национал е отказал да поднови договора си с мърсисайдци.

"Mail Online": Арсенал прави всичко възможно, за да задържи звездата си Алексис Санчес. "Топчиите" са преложили на чилиеца заплата в размер на 300 000 паунда седмично, за да не напуска "Емирейтс".

"The Sun": Тотнъм иска 50 милиона паунда, за да продаде крайния си защитник Дани Роуз. 

"Don Balon": Барселона са готови да включат Иван Ракитич в сделката за Филипе Коутиньо. По-рано днес ръководството на тима обяви, че футболистът не се продава, но впоследствие "Sky Sports" разкри, че бразилецът е поискал трансфер.

"Diario Gol": Барселона готви оферта в размер на 72 милиона паунда, колкото е и откупната клауза в договора, за да вземе младата надежда на Реал Мадрид Марко Асенсио.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички