Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Gulliver/GettyImages

2478 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"Bild": Усман Дембеле се е разбрал с Барселона за личните си условия, като немското издание твърди, че със сигурност играчът на Борусия Дортмунд ще премине на "Камп Ноу" това лято.

"The Sun": Жозе Моуриньо подготвя оферта от 100 милиона паунда за Гарет Бейл. Португалецът вярва, че достатъчно голяма сума би накарала Флорентино Перес да размисли и да продаде уелсеца, който ще получава по 500 000 паунда на седмица ако пристигне на "Олд Трафорд".

"The Daily Telegraph": Челси готви оферта за Рос Баркли от Евертън. Тотнъм също има интерес към играча, като предлагат за него 25 милиона паунда. "Сините" обаче са готови да предложат повече, за да имат Баркли, в който виждат халф, който чудесно ще пасне на стила на игра.

"The Sun": Тотнъм готви оферта от 35 милиона паунда за защитника на Аякс Давинсон Санчес. През това лято "шпорите" все още не са купили нито един футболист.

"Daily Mirror": Оферта в размер на 35 милиона паунда е подготвена в офисите на Челси за халфа на Арсенал Алекс Окслейд-Чембърлейн. 

"Daily Mail": Златан Ибрахимович с удоволствие би играл още един сезон в Манчестър Юнайтед. През миналата кампания той вкара 28 гола в 46 мача преди да претърпи тежка контузия и операция на коляното.

"Guardian": Борусия Дортмунд иска от Барселона 135 милиона паунда за Усман Дембеле. Каталунците са готови да платят висока сума за играч, след като прибраха 198 милиона паунда от трансфера на Неймар в ПСЖ.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички