Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Gulliver/GettyImages

3140 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"Express": Ливърпул ще отправи оферта в размер на 60 милиона паунда за защитника на Саутхямптън Върджил ван Дайк. "Светците" обявиха, че холандецът не се продава, но самият футболист иска да напусне и да заиграе на "Анфийлд".

"The Mirror": Дани Роуз е трансферна цел на Манчестър Юнайтед и Интер за това лято. 27-годишният краен защитник претърпя операция на коляното, но започна тренировки във фитнеса и скоро ще поднови и занимания с топка.

"The Sun": Валенсия има интерес към защитника на Арсенал Габриел Паулиста. Бившият играч на Виляреал не е титуляр на "Емирейтс", като от Лондон са готови да се разделят с него срещу сумата от 10 милиона паунда.

"Evening Standard": Антонио Конте иска още четири нови попълнения в Челси това лято. Мениджърът се е ориентирал към Дани Дринкуотър от Лестър, който е цел №1 на тима до края на август. Освен него, интерес от "Стамфорд Бридж" има още към Алекс Окслейд-Чебърлейн, Рос Баркли, Алекс Сандро, Ренато Санчес, Фернандо Йоренте и Върджил ван Дайк.

"The Sun": Желанието на Арсенал да запази Алексис Санчес ще бъде тествано с оферта от ПСЖ на стойност 80 милиона паунда. Чилиецът бе свързван с трансфер в Париж и Манчестър Сити това лято, като договорът му с "топчиите" изтича следващото лято.

"The Mirror": Звездата на Лестър Рияд Марез предизвика интерес във втори италиански тим. След като стана ясно, че Рома има желание да вземе халфа, сега и Интер ще опита да направи същото. Собствениците на "лисиците" искат 50 милиона пунда за своята звезда.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички