Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Gulliver/GettyImages

3386 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"Daily Mail": Барселона не се примирява с факта, че Филипе Коутиньо не се продава и ще предложат на Ливърпул 120 милиона евро. Каталунците търсят заместник на Неймар, но шансът мърсисайдци да се разделят с бразилеца е минимален.

"Daily Mail": Звездата на Арсенал Алексис Санчес е разкрил пред съотборниците си, че иска да напусне клуба през лятото. Манчестър Сити и ПСЖ са най-вероятните дестинации на чилиеца.

"Manchester Evening News": Жозе Моуриньо иска на всяка цена халфа на Андерлехт Леандър Дендонкер. 22-годишният белгиец впечатли Специалния с изявите си срещу Манчестър Юнайтед в Лига Европа.

"ESPN": Арсенал ще отправи оферта за Жан Мишел Сери от Ница. Младият халф е желан още от Тотнъм.

"Corriere dello Sport": Халфът на ПСЖ Юлиан Дракслер е охажван сериозно от Интер. Тимът от Милано иска да привлече германеца, който може да се окаже ненужен ако французите вземат Алексис Санчес от Арсенал.

"Mundo Deportivo": Барселона ще опита да вземе Анхел ди Мария за заместник на Неймар. Според изданието каталунците преговарят с аржентинеца, който е готов да премине на "Камп Ноу".

"Тhe Telegraph": Милан иска на всяка цена да вземе Диего Коща от Челси. Антонио Конте даде да се разбере, че няма да разчита на нападателя повече, но неговото желание е да се върне в Атлетико Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички