Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Getty Images/Guliver

3142 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"Express": Манчестър Юнайтед не се е отказал да опитва да привлече Гарет Бейл от Реал Мадрид. "Червените дяволи" подготвят оферта в размер на 90 милиона паунда за уелсеца.

"The Daily Star": Манчестър Юнайтед все още иска Иван Перишич от Интер. Лучано Спалети заяви, че играчът не се продава, но ръководството на 20-кратните английски шампиони подготвят оферта от 48 милиона паунда. 

"The Sun": Трансферът на Неманя Матич от Челси в Манчестър Юнайтед се бави заради бонусите, които "сините" искат. Халфът се е разбрал за личните си условия с тима от Манчестър, но двата клуба не са договорили трансферната сума и бонусите.

"The Sun": Лукас Перес е трансферна цел на Нюкасъл. Нападателят на Арсенал е обиден, че от клуба взеха неговия №9, за да го дадат на новото попълнение Александре Лаказет.

"The Express": ПСЖ подготвя нова оферта за Алексис Санчес в размер на 35 милиона паунда. Чилийският национал е свързван с трансфер в Манчестър Сити, но френският тим се надява, че Арсенал няма да продаде звездата си на конкурент за титлата в Англия. 

"Marca": Барселона ще опита да привлече Антоан Гризман от Атлетико Мадрид за заместник на почти сигурно напускащият Неймар. Другите опции пред каталунците са Филипе Коутиньо, Еден Азар, Деле Али и Пауло Дибала.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички