Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Getty Images/Guliver

3248 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"The Sun": Ръководството на Арсенал е притеснено, че Алексис Санчес ще пожелае да напусне тима преди края на трансферния прозорец. Той има договор с тима до края на следващия сезон, като двете страни не могат да постигнат споразумение за нов контракт.

"Mundo Deportivo": Ливърпул има интерес към играча на Барселона Рафиня. Футболистът може да бъде включен в сделката за закупуването на Филипе Коутиньо.

"Daily Mirror": Барселона иска да вземе един от тримата футболисти Филипе Коутиньо, Деле Али или Еден Азар за заместник на Неймар. Ливърпул вече отказа на два пъти да продаде звездата си, като се очаква Тотнъм и Челси също да кажат "не".

"Daily Mail": Манчестър Сити ще предложи договор на Алексис Санчес, според който той ще получава по 320 000 паунда на седмица. По този начин те искат да накарат играча да говори с ръководството на Арсенал да го продаде още това лято.

"L`Equipe": Монако отхвърли трета оферта на Арсенал за Тома Лемар на стойност 50 милиона евро. Предишните две са били на стойност 40 и 45 милиона.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички