Трансферни новини и слухове от последните 24 часа


Трансферни новини и слухове от последните 24 часа
Снимка: Getty Images/Gulliver

7277 0

Отборите в Европа постепенно започват да се подготвят за новия сезон. Играчите заменят кратката почивка с ново начало на сякаш безкрайния цикъл от тренировки. Треньорите желаят да обиграят състезателите максимално, но на места това е затруднено от постоянния приток от новодошли, които тепърва трябва да свикват с обстановката. Вижте най-интересните и актуални новини и слухове около летния трансферен прозорец. 

- От Ювентус са готови да "жертват" Пауло Дибала, за да привлекат Пол Погба, информира LaGazzettadelloSport. Според изданието, "старата госпожа" ще предложат на Манчестър Юнайтед аржентинеца + 60-70 милиона евро. Все пак, от английския клуб държат да получат 150 милиона евро за френския си полузащитник. Испанският вестник Marca, пък, твърди, че Реал Мадрид ще опитат подобна схема, предлагайки Гарет Бейл на "червените дяволи". Самият Погба предпочита завръщане в Италия. 

 - Ливърпул има интерес към Дани Себайос. Треньорът на носителите на ШЛ - Юрген Клоп, е заинтригуван от играча на Реал Мадрид, твърди Marca. Откакто Зинедин Зидан заяви, че няма да разчита на испанския национал, редица клубове заявиха интереса си към играча. Преди "мърсисайдци" това сториха Тотнъм, Арсенал, Милан, както и други тимове от Италия, Англия и Германия. Засега няма явен фаворит за подписа му. 

- Тотнъм ще използват Алдервейрелд, за да привлекат Николо Дзаниоло. DailyMail докладва, че Маурисио Почетино е готов да се лиши от 30-годишния белгийския централен защитник, за да се добере до така желания 20-годишен халф на Рома. От друга страна, "вълците" имат нужда от нов централен защитник, след като продадоха Костас Манолас. 

- Барселона предлагат Малком на Арсенал, информира Mirror. "Артилеристите", приоритетно, желаят да привлекат Уилфред Заха, но са получили резервен вариант от "каталунците". По-рано играчът на Кристъл Палас заяви, че бъдещето му в "орлите" е несигурно, което значи, че негов трансфер при "топчиите" не е изключен.

- Интер и Ювентус с интерес към играч на Манчестър Юнайтед. Медиите в Италия съобщават, че "нерадзурите" са се присъединили към "старата госпожа" в интереса си към Матео Дармиан. Треньорът им - Антонио Конте, е голям фен на крайния защитник и се очаква отборът от Милано да побърза да си подсигури услугите на 29-годишния италианец, предлагайки 10 милиона евро. 

- Коутиньо се е съгласил да премине в ПСЖ. Евентуален трансфер би спомогнал до голяма част за преминаването на сънародника му Неймар обратно в Барселона. Подобна размяна не е никак невъзможна, още повече, че и двамата бразилски играчи не желаят да продължат кариерите си в настоящия си клуб.  

- Александър Лаказет може да замести Гризман в Атлетико. Това твърди Mirror, като изданието допълва, че френският нападател е разочарован от факта, че "топчиите" няма да играят в ШЛ следващия сезон. Това би могло да му бъде осигурено от Диего Симеоне и неговия Атлети. Лаказет направи добър сезон в Лондо, изигравайки 49 срещи, в които се разписа 19 пъти. 

- Манчестър Сити ще опита да привлече Нейтън Аке. "Гражданите" виждат в негово лице заместник на Венсан Компани, допълва Equipe. Играчът на Борнемут би струвал около 40 милиона паунда, като освен ролятата на централен защитник, той би могъл да изпълнява и тази на ляв бранител.

- Завръщането на Буфон в Ювентус е напълно сигурно, съобщава Goal. Представянето на легендата на италианския клуб ще се случи в четвъртък. А как бившия играч на ПСЖ втрещи неприятно целия свят - вижте в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички