Трансферни новини и слухове от последните 24 часа


Трансферни новини и слухове от последните 24 часа
Снимка: Guliver/GettyImages

3696 0

Отборите в Европа постепенно започват да се подготвят за новия сезон. Играчите заменят кратката почивка с ново начало на сякаш безкрайния цикъл от тренировки. Треньорите желаят да обиграят състезателите максимално, но на места това е затруднено от постоянния приток от новодошли, които тепърва трябва да свикват с обстановката. Вижте най-интересните и актуални новини и слухове около летния трансферен прозорец.

- Лестър отхвърли офертата на Манчестър Юнайтед за Хари Магуайър, съобщава Sky Sports. "Червените дяволи" действаха преди градския си съперник Манчестър Сити в опит да си подсигурят подписа на английския защитник, но офертата им, която бе на стойност 70 милиона паунда, е отхвърлена от "лисиците". 

- Адриен Рабио официално е играч на Ювентус. Французинът успешно премина всичко тестове и парафира с клуба от Италия. Той ще получава по 7 милиона евро годишно.

- Тотнъм и Манчестър Юнайтед в сблъсък за аржентински национал. Според вестник Marca, Реал Бетис ще изискат минимум 70 милиона паунда, за да се разделят с Джовани Ло Селсо. Преди да отиде в испанския клуб, полузащитникът носи екипа на ПСЖ.

- Атлетико Мадрид чакат Барселона да им даде пари, за да привлекат Жоао Феликс. "Дюшекчиите" очакват от каталунския клуб да привлекат играча им - Антоан Гризман, и да им заплатят 126 милиона евро, от които 120 да бъдат изпратени към Бенфика.

- Официално: ПСЖ привлече Пабло Сарабия. 27-годишният испанец за последно игра в Севиля, където последния сезон има 52 мача, в които се е разписал 23 пъти. Договорът му с френския гранд е за пет години.

- Арсенал са отправили оферта за Набил Фекир, информира Mirror. "Артилеристите" предлагат 30 милиона паунда на Олимпик Лион за услугите на техния играч. За сравнение -миналото лято Ливърпул бяха близо до това да платят двойно повече за същия състезател, но преговорите пропаднаха заради проблем при медицинските прегледи.

- Интер продължава да напира за Лукаку. Според GianlucaDiMarzio, "нерадзурите" имат нова идея за осъществяването на трансфера. Те искат да привлекат белгиеца за две години под наем с опцията за откупуване на стойност 70 милиона евро.

Трансферни слухове има и около звездата на българския футбол - Кирил Десподов. След трансфера си в Италия, бързоногото крило играе рядко, което породи слухове, че той ще бъде продаден. Медиите в Италия разкриха къде ще продължи кариерата си - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички