Трансферни новини и слухове от последните 24 часа


Трансферни новини и слухове от последните 24 часа
Снимка: Getty Images/Gulliver

6752 0

Отборите постепенно започват да се подготвят за новия сезон. Играчите заменят кратката почивка с ново начало на сякаш безкрайния цикъл от тренировки. Треньорите желаят да обиграят състезателите максимално, но на места това е затруднено от постоянния приток от новодошли, които тепърва трябва да свикват с обстановката. Вижте най-интересните и актуални новини и слухове около трансферния прозорец.

Треньорът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан, планува привличането на само още едно ново попълнение. "Мундо Депортиво" докладва, че французинът се е отказал от привличането на Пол Погба. Три са имената, измежду които ще бъде избран новият халф на "кралския клуб". Става въпрос за Кристиан Ериксен, Дони ван де Бек и Танги Ндомбеле.

Манчестър Юнайтед дава 85 милиона паунда за английски дуо. След сигурното ново попълнение на тима - Уан-Бисака, "червените дяволи" са се насочили към Джеймс Мадисън от Лестър и Шон Лонгстаф от Нюкасъл, информира изданието "Таймс". Играчът на "лисиците", който е желан и от Тотнъм, ще струва на гранда от Манчестър 60 милиона паунда. За футболистът на "свраките", пък, ще трябва да бъдат заделени 25 милиона паунда.

Интер ще се опита да привлече и Един Джеко, освен Ромелу Лукаку. Бившият защитник на "нерадзурите" - Марко Матераци, сподели, че наставникът Антонио Конте иска да привлече трима или четирима по-важни играчи, за да може да се конкурира с Ювентус. Подобна развръзка е много възможна, защото вече е ясно, че Джеко няма да продължи кариерата си в Рома, а за Лукаку се спекулира, че преговорите за негов трансфер са към своя край.

Рома изненадващо може да се окаже новият отбор на Гонсало Игуаин, съобщава "Кориере дело Спорт". За последно аржентинецът бе част от Челси, но след края на наема му в Лондон, се завръща в Ювентус. "Бианконерите" обаче са категорични в решението си, че няма да разчитат на нападателя.

Севиля има интерес към двама играчи от холандската Ередевизи. Става въпрос за нападателя на ПСВ Люк де Йонг и колегата му от Аякс - Хаким Зиеш. Информацията е на холандското издание Телеграф и според нея, направилият фурор с екипа на амстердамци марокански национал, ще струва 30 милиона евро. Цената на Де Йонг не се споменава, но, имайки предвид добрия сезон и реализираните 32 гола, едва ли ще бъде много по-ниска.

Дуо от Челси желае да си тръгне от клуба, информира британският "Дейли Стар". Маркос Алонсо и Давиде Дзапакоста не се чувстват щастливи в лондонския тим и ще търсят трансфер преди началото на новия сезон. Все пак, първо ще се изчака назначението на Франк Лампард като треньор на "сините" и неговото мнение по темата.

Реал Мадрид отново ще дава под наем Мартин Йодегаард. Според "АС" норвежкият плеймейкър отново няма да остане на "Сантиаго Бернабеу". Той ще бъде преотстъпен за нови два сезона, след успешния си престой в Холандия, като фаворити за привличането му са Байер Леверкузен и Реал Сосиедад. Задава се проблем с друг нежелан от Зидан, който обаче не желае да напусне - вижте за кого става въпрос тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички