Трансферни новини и слухове от последните 24 часа


Трансферни новини и слухове от последните 24 часа
Снимка: Getty Images/Guliver

12850 0

Отборите постепенно започват да се подготвят за новия сезон. Играчите заменят кратката почивка с ново начало на сякаш безкрайния цикъл от тренировки. Треньорите желаят да обиграят състезателите максимално, но на места това е затруднено от постоянния приток от новодошли, които тепърва трябва да свикват с обстановката. Вижте най-интересните и актуални новини и слухове около трансферния прозорец.

- Реал Мадрид са набелязали халфа на Наполи - Фабиан Руис, съобщава AS. Испанецът се присъедини към неаполитанци от отбора на Реал Бетис, като през сезона записа 40 мача, в които реализира 7 попадения. Прекрасните му изяви продължават и в момента, по време на Европейското първенство за младежи. Проблем може да се окаже високата цена, която искат италианците за 23-годишния испанец - около 70 милиона евро. За момента не са готови да я намалят.

- Рома ще се опита да отмъкне Яник Ферейра Караско изпод носа на Арсенал, информира Tuttomercato. "Артилеристите" следят от известно време белгийския национал и се очаква да направят опит за привличането му. Изненадващо обаче "вълците" от Рим могат да изпреварят колегите си от Англия, като има информации, че римляните дори вече са отправили запитване към настоящия клуб на Караско - Далиан Аербин.

- Официално: Куинси Промес премина в отбора на Аякс. Холандецът идва от Севиля, а сумата по трансфера е 15.7 милиона евро. Промес бе в испанския клуб само за един сезон, като през него записа 49 мача, в които реализира 3 попадения.

- Атлетико Мадрид се насочва към Блинд или Отаменди, ако преговорите за играча на Еспаньол - Марио Ермосо, пропаднат. "Рохибланкос" не са склонни да платят 40 милиона евро за испанеца, още повече, че договорът му изтича след година.

- ПСЖ с интерес към нападателя на Севиля Пабло Сарабия, докладва изданието AS. Спортният директор на испанците - Рамон Мончи, се опитал да убеди Сарабия да остане, но въпреки това от френския клуб са готови да предложат 20 милиона евро за услугите на испанския нападател.

- Италианските грандове Ювентус и Наполи в спор за подписа на Кийрън Трипиър, съобщава Mirror. Трансферната сума, около която се спекулира, е 32 милиона евро. Десният защитник на Тотнъм може да се окаже заместникът на Жоао Кансело, за когото се смята, че е близо до това да напусне "старата госпожа".

- Ювентус се опитва да намери отбор на Гонсало Игуаин. Аржентинецът се връща от наема си в Челси, като има още 2 години от договора си с италианския шампион. Въпреки че новият треньор на "старата госпожа" - Маурицио Сари, харесва Игуаин, то оставането му в Ювентус изглежда невъзможно.

- Неймар почти със сигурност е договорил завръщането си в Барселона. Повече можете да прочетете в тази статия на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички