Тите се надява Неймар да е в добра форма за Копа Америка


Тите се надява Неймар да е в добра форма за Копа Америка
Снимка: Getty Images/Guliver

1008 0

Селекционерът на Бразилия Тите обяви, че очаква нападателят на Пари Сен Жермен Неймар да бъде в добра форма за турнира Копа Америка, който ще се проведе през юни. През уикенда Неймар се появи за първи път на терена след травма на ходилото, получена в мач срещу Страсбург на 19 януари.

Бразилецът се размина с операция и проведе лечението си по специален план, като бе извън терена три месеца. "Той вече се върна и се надяваме бързо да влезе в добра форма. Това е нормален процес. Ситуацията преди Световното първенство?

Разликата е голяма - до старта на Копа Америка остава повече време и следователно това ще му позволи да се възстанови по-добре, да достигне по-високо техническо ниво. Той може да бъде в по-добро състояние на Копа Америка, отколкото на световния шампионат", сигурен е Тите, цитиран от Globo Esporte. През настоящия сезон Неймар вкара 13 гола и асистира за 7 в 13 мача от френското първенство.

А какво заяви съотборникът на Неймар от националния отбор - Коутиньо, дали би играл в един клубен отбор с него - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички