Тиаго Силва: Меси притиска съдиите да му свирят свободни удари, те му се възхищават


Тиаго Силва: Меси притиска съдиите да му свирят свободни удари, те му се възхищават
Снимка: Getty Images / Guliver

3666 0

Капитанът на Бразилия Тиаго Силва разкритикува лидера на Аржентина Лионел Меси след двубоя между двата южноамерикански колоса вчера. Повод за това станаха оплакванията на бразилския селекционер Тите, че когато е настоял пред съдията Меси да получи втори жълт картон, капитанът на "гаучосите" му е направил знак да мълчи.

"Меси искаше да контролира играта. Той удари двама играчи, а съдията нищо не направи. Започнах да споря със съдията, а той ми се смееше в лицето. По време на двубоя арбитърът трябва да скрие своето възхищение от играча", заяви звездата на ПСЖ, цитиран от "Globo".

"Лео непрекъснато притиска съдиите да му свирят свободни удари в опасни зони. Прави го непрекъснато. Говорихме с играчите, които играят в Ла Лига и там всичко е същото: Меси се надява да вземе под контрол мачовете и съдиите. В Шампионска лига това не се случва, защото реферите там са по-строги. Има съдии, които заради възхищението си от Лео вземат неговата страна", допълни бразилецът. Наскоро съотборникът му Вилиан заяви, че знае как да спре Меси. Вижте рецептата му в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички