Тадич от Аякс: След отпадането от Шампионска лига плаках цяла нощ

Атакуващият халф на Аякс Душан Тадич е преживял много тежко отпадането на тима от Шампионска лига. Изненадата в турнира през този сезон се бе устремил към финала, но в полуфиналите бе отстранен от Тотнъм.

"Беше фантастичен сезон, бяхме много гладни за победи. Аякс направи Шампионска лига интригуваща. Заслужавахме да играем на финала", заяви сърбинът, цитиран от Äjax Life".

ВИДЕО: Де Йонг изуми с молба съдията на последния си мач за Аякс

Звездата на Аякс Френки Де Йонг изигра своя последен мач за холандския гранд преди да премине в Барселона - срещу Де Граафшап. Халфът толкова не ...

"Когато съм разочарован, предпочитам да поплача. Да се отдам напълно на емоциите. Когато се върнах вкъщи след заубата от Тотнъм, си пуснах тъжна сръбска музика и седнах на дивана. По-късно отидох да си легна, но, мисля, че плаках на всеки кръгъл час през тази нощ. На следващата сутрин видях децата си и това ми помогна", разкрива играчът на холандския шампион. Според слуховете Тадич ще напусне Аякс това лято. Кои други звезди на тима ще последват примера му вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!