Стоичков посочи наследника на Меси и Роналдо и условието да е №1


Стоичков посочи наследника на Меси и Роналдо и условието да е №1

12812 0

Носителят на "Златната топка" за 1994 година - Христо Стоичков, посочи кой според него ще наследи Кристиано Роналдо и Лионел Меси като най-добър играч в света, след като двете легенди окачат бутоните на пирона. Според легендарния българин честта се пада на Килиан Мбапе от ПСЖ, но за целта французинът трябва да изпълни важно условие.

"Килиан Мбапе може да бъде наследникът на Меси и Роналдо. Въпросът е, че за да го стори, трябва да напусне комфорта на ПСЖ и да отиде някъде, където да докаже статута си. Просто трябва да го стори", заяви Камата пред "Унивижън", където работи като журналист.

Както е известно, френският национал премина на "Парк Де Пренс" преди 2 години срещу огромната сума от 180 милиона евро, отказвайки тогава на Реал Мадрид. Напоследък обаче световният шампион с Франция през 2018 година прави намеци, че не му се остава в Париж. Вижте в този материал къде иска да играе 20-годишната звезда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички