Шегуват се с Гуардиола и изказванията му за ВАР


Шегуват се с Гуардиола и изказванията му за ВАР
Снимка: Getty Images/Guliver

1057 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола стана обект хумористични туитове по адрес на победителя за "Златната топка", заради коментарите на испанския мениджър за системата ВАР. Основните претенденти за наградата са нападателят на Барселона Лионел Меси и бранителят на Ливърпул Върджил ван Дайк.

„Мисля, че Лионел Меси ще спечели „Златната топка“, но след това ще прегледат решението с ВАР и ще я дадат на Ван Дайк.“ Някои потребители смятат, че това ще бъде изказването на Гуардиола след церемонията. Тази хаплива шега не е случайна, тъй като Меси бе под ръководството на испанския мениджър 4 години в Барселона, а Ван Дайк е играч на основния опонент на Манчестър Сити в Англия през последните години – Ливърпул. Препратката към ВАР идва от факта, че „мърсисайдци“ бяха облагодетествани от системата за видеоповторения в последните си два мача от Висшата лига – срещу Манчестър Сити и Кристъл Палас.

Церемонията по връчването на „Златната топка“ е на 2-ри декември в Париж. А вижте какво каза Килиан Мбапе за наградата за Най-добър футболист в света.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички