Шефът на МЛС обяви с кой клуб преговаря Златан Ибрахимович

Звездата на Лос Анджелис Галакси Златан Ибрахимович води преговори с бившия си клуб Милан. Това обяви шефът на американската Мейджър лийг сокър Дон Гарбър, според когото преговорите ще завършат със споразумение.

"За 2 години в МЛС Златан счупи всички рекорди на първенството. Разбира се, би ми се искало той да остане в САЩ, но всичко зависи само от неговия отбор. Сега опитва да го привлече Милан, един от най-големите отбори в света", заяви Гарбър, цитиран от ESPN.

Босът на Наполи направи "повече от предложение" на Ибрахимович

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис призна, че би приветствал на драго сърце Златан Ибрахимович в отбора, но това зависи от самия футболис...

"Златан е интересна личност, с него няма как да се отегчиш. Имаме нужда от такива играчи, в своето време Бекъм вдигна шум. Харесвам подхода на Ибра към работата. Забавно е как говори за себе си в трето лице", допълни шефът на лигата.

38-годишната шведска звезда има договор с Лос Анджелис Галакси до края на 2019 година. Първенството в САЩ за тима му приключи. Ибрахимович носи фланелката на Милан от 2010 до 2012 година. А кой друг бивш клуб на нападателя може да си го върне вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!