Сампаоли: Когато печелим, хвалите отбора, а като губим, критикувате само Меси


Сампаоли: Когато печелим, хвалите отбора, а като губим, критикувате само Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

3508 0

Националният селекционер на Аржентина Хорхе Сампаоли призова медиите да спрат с критиките към капитана на отбора Лионел Меси. Изненадващо "албиселесте" направи 1:1 с Исландия в първия си мач от Световното първенство по футбол 2018.

Меси бе най-критикуваният играч на световните шампиони от 1986 година, след като не изигра мач, с който да докаже, че е считан за най-добрия в историята. В хода на срещата той дори изпусна и дузпа, като по този начин можеше да даде аванс на своя тим през втората част.

"Когато печелим, тогава похвалите са за целия отбор, но когато губим, критикувате само Меси. Това не е справедливо. Мисля, че мачът с Хърватия засужава специално внимание. Те са силен отбор с много възможности в атака. Ние обаче не искаме да бъдем зависими от други отбори и за това искаме да изпълним задачата си още в четвъртък. Сигурен съм, че Меси ще е човекът, който ще ни изведе до успеха", заяви Сампаоли.

Защо има толкова сериозни критики към Меси - вижте в анализа на Sportlive.bg върху играта на Ла Пулга и Аржентина!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички