Само два отбора останаха в битката за Де Лихт


Само два отбора останаха в битката за Де Лихт
Снимка: Getty Images/Guliver

4933 0

Матайс Де Лихт е сред най-апетитните имена през това лято на трансферния пазар. Защитникът направи силен сезон с Аякс и привлече вниманието на много европейски грандове. Според Radio Montecarlo вече само два са отборите, които може да подпишат с него.

Това са Барселона и Пари Сен Жермен. Каталунците бяха считани за големия фаворит, но в последните седмици са се отдръпнали, тъй като са отказали да изпълнят финансовите изисквания на агента Мино Райола. Той е поискал по-голяма сума след добрите изяви на Де Лихт в Шампионска лига, което пък дава известно предимство на ПСЖ. 

Единственият варинат пред Барселона е да се съгласят да платят по-висока цена, а не тази, която е била предварително уговорена. Забавянето на сделката или неосъществяването ѝ пък ще промени много от плановете на испанския шампион, тъй като бранителят е сред основните цели на "Камп Ноу". Барселона вече привлече друг талант от Аякс - Френки де Йонг. Какво сподели той след трансфера си и за какво е нетърпелив - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички