Разкриха за още скандали между играчите на Аржентина и Сампаоли по време на Световното


Разкриха за още скандали между играчите на Аржентина и Сампаоли по време на Световното
Снимка: Getty Images/Guliver

2905 0

Аржентинският журналист Ариел Сеносиаин разкри още любопитни подробности от лагера на "гаучосите" по време на Световното първенство по футбол и по-точно след тежката загуба от Хърватия с 3:0. 

След двубоя Лионел Меси и Хавиер Масчерано свикали среща с Хорхе Сампаоли и неговия щаб, а целта на срещата била ясна - да покаже, че играчите нямат доверие на селеционера. "Ние не разбираме това, което ни обясняваш, то не достига до нас. Искаме и ние да имаме мнение", заявили футболистите, като Сампаоли бил изключително изненадан и попитал за какво искат да имат мнение. А отговорът бил "За всичко". 

Освен това Меси бил изключително ядосан от това, че камерите са уловили как селекционера го пита за Агуеро дали да влезе в игра. Тогава надигнал глас и казал: "Десет пъти ме попита кои футболисти бих сложил аз и кои не. Никога не ти казах нито едно име. Кажи ми тук пред всички дали съм ти казал едно име". Хорхе Сампаоли вече не е селекционер на Аржентина, а предстои да видим дали това ще реши проблемите в отбора. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички