Разкриха кой води или вече е спечелил Играч на годината на УЕФА?


Разкриха кой води или вече е спечелил Играч на годината на УЕФА?
Снимка: Getty Images/Guliver

7201 0

Вчера УЕФА обяви кои са тримата футболисти, които ще се борят за нейния приз Играч на годината. Това са звездите Лионел Меси, Кристиано Роналдо и Върджил ван Дайк. Днес в социалните мрежи се завъртя принтскрийн, показващ какви са резултатите от гласуването и те сочат, че капитанът на Барселона води в класацията.

Ако това е окончателното класиране, изглежда, че аржентинецът ще спечели наградата. Той изпреварва Ван Дайк с 252 точки. Защитникът на Ливърпул има 224. Звездата на Ювентус изостава с 181 точки.

Обяснението сочи, че своите гласове за Играч на сезона са дали 80 треньори на отборите, участвали в груповата фаза на Шампионска лига и Лига Европа, плюс 55 журналисти. В крайния резултат трябва да се отчетат и гласовете на феновете, но не става ясно дали това е направено. Като цяло, няма никакво потвърждение, че тези резултати са истински и окончателни. А в каква друга класация се конкурират Роналдо и Меси вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички