Потвърдено: Намереното безжизнено тяло е на Емилиано Сала

Тялото на Емилиано Сала бе идентифицирано от полицията в Портланд Порт, Дорсет, след като бе извадено от дъното на Ламанша преди няколко дни, обявиха от полицията в града.

Аржентинецът бе напът към Кардиф, който трябваше да е следващият му отбор, но еднодвигателният самолет, управляван от Дейвид Иботсън се разби във водата с двамата на борда. Останките от машината бяха намерени в събота след частно финансирано подводно търсене, а намереното тяло се оказа именно на футболиста.

"Тялото, което бе открито в Портланд Порт в четвъртък, 7 февруари 2019 г. бе идентифицирано като принадлежащо на професионалния футболист Емилиано Сала", се казва в съобщението на полицията.

"Семействата на г-н Сала и на пилота Дейвид Ибътсън бяха информирани за новината и ще продължат да бъдат подкрепяни от специално обучени служители за връзка със семейството. Нашите мисли остават с тях в този труден момент", допълват от полицията.

Разпънат между парите и морала: Емилиано Сала

Преди малко повече от две седмици футболният свят бе разтърсен от поредния трагичен инцидент. Аржентинецът Емилиано Сала изчезна при самолетна ка...

Още по темата

Please select answer!