Потвърдено: Намереното безжизнено тяло е на Емилиано Сала

Тялото на Емилиано Сала бе идентифицирано от полицията в Портланд Порт, Дорсет, след като бе извадено от дъното на Ламанша преди няколко дни, обявиха от полицията в града.

Аржентинецът бе напът към Кардиф, който трябваше да е следващият му отбор, но еднодвигателният самолет, управляван от Дейвид Иботсън се разби във водата с двамата на борда. Останките от машината бяха намерени в събота след частно финансирано подводно търсене, а намереното тяло се оказа именно на футболиста.

"Тялото, което бе открито в Портланд Порт в четвъртък, 7 февруари 2019 г. бе идентифицирано като принадлежащо на професионалния футболист Емилиано Сала", се казва в съобщението на полицията.

"Семействата на г-н Сала и на пилота Дейвид Ибътсън бяха информирани за новината и ще продължат да бъдат подкрепяни от специално обучени служители за връзка със семейството. Нашите мисли остават с тях в този труден момент", допълват от полицията.

Разпънат между парите и морала: Емилиано Сала

Преди малко повече от две седмици футболният свят бе разтърсен от поредния трагичен инцидент. Аржентинецът Емилиано Сала изчезна при самолетна ка...

Още по темата

Горещи оферти

Please select answer!