Официално: Лионел Меси се завръща в националния отбор на Аржентина


Официално: Лионел Меси се завръща в националния отбор на Аржентина

3954 0

Завръщането на Лионел Меси в аржентинския национален отбор вече се и официализира. Той попадна в състава обявен от селекционерът Лионел Скалони.

Аржентина ще играе срещу Венецуела на 22 март и срещу Мароко – четири дни по-късно.  Най-вероятно Меси ще вземе участие единствено в първата контрола, която ще е в Мадрид на "Уанда Метрополитана". Меси пожела да си вземе почивка от изявите си в националния отбор, след като отборът му крушира на Мондиала в Русия. След трудната групова фаза, най-вече след тежката загуба с 0:3 от Хърватия, Аржентина все пак стигна до елиминации. Там обаче бе спряна след от бъдещия световен шампион Франция.

Както и се очакваше извън състава на "гаучосите" останаха Серхио Агуеро и Мауро Икарди. "Настоящето на Мауро Икарди е трудно. Ние не може да вземем решение вместо него. Лео е с нас. След това ще вземем решение дали ще вземе участие в само в една от двете контроли или и в двете. Той има много мачове на най-високо ниво. За него е важно да се намира в добро физическо състояние", заяви селекционерът на Аржентина.

От Барселона пък подготвят нов голям договор за звездата си - ето с какви параметри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички