Неочаквано! Марадона защити Меси след наказанието от КОНМЕБОЛ


Неочаквано! Марадона защити Меси след наказанието от КОНМЕБОЛ
Снимка: Getty Images/Guliver

3233 0

Легендата на Аржентина Диего Марадона се изказа по повод наказанието на капитана на националния отбор Лионел Меси. Южноамериканската футболна федерация (КОНМЕБОЛ) наказа нападателя за 3 месеца, след като ги обвини в корупция по време на Копа Америка 2019.

"Той ми се стори като Меси в режим "Марадона".Видях го как се бунтува повече, казвайки какво чувства и печелейки на терена, без някой да фиксира някакви мачове. Харесвам този Меси повече - който е със семейството си, който играе с кучето си или пие бира. Харесва ми този Меси повече от онзи, когото критикуваха, защото не пееше националния химн", заяви Марадона, цитиран от sport.es.

Както е известно, Меси обвини КОНМЕБОЛ, че прави така, че Бразилия да спечели турнира. Впоследствие именно "Селесао" спечели надпреварата. Меси дори отказа да присъства на връчването на медалите на своя тим за спечеленото трето място.

Така звездата ще пропусне приятелските мачове срещу Чили, Мексико и Германия и първата квалификация за Мондиал 2022. Меси ще трябва да плати и глоба в размер на 50 000 евро. А как бе наказан Меси за червения картон в мача срещу Чили вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички