Не всички са доволни от Фиго и компания - показали неуважение


Не всички са доволни от Фиго и компания - показали неуважение
Снимка: БГНЕС

6093 0

Коментаторът на bTV Валери Генов беше гост в предаването "Лице в лице", в което разкри подробности от престоя на Луиш Фиго и компания в София. Както е известно, съзвездие от футболни легенди от близкото име уважиха мача на Фондация "Димитър Бербатов", изигран пред почти пълните трибуни на стадион "Васил Левски".

Генов обаче обясни, че звездите малко са влезли в роля по време на престоя си, мотаейки журналисти и дори президента на България Румен Радев.

"Лошо впечатление направи, че официалната пресконференция преди мача закъсня с близо половин час заради... масажи. Понеже играчите са били на процедури в хотела", разказа Генов. Той критикува Фиго и компания, които постъпили неуважително към българските журналисти. Представителите на родните медии бяха принудени да стоят в залата за пресконференции и да чакат докато масажират звездите, които трябваше да дават интервюта.

Закъсняха и за срещата си с Румен Радев. Говорим за официална визита при президента, което не говори добре за тях, и по-специално за Фиго, тъй като заради него се забавиха с около 15 минути", критикува още звездите Валери Генов в предаването "Лице в лице".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички