Най-жалкарският сноб сред футболистите: Пак си наемам вили, но вече не са луксозни


Най-жалкарският сноб сред футболистите: Пак си наемам вили, но вече не са луксозни
Снимка: Getty Images/Guliver

1264 0

Около 60% от 1.8 милиарда деца в т.нар. "развиващи се страни" са под прага на бедност, но за бившият холандски национал Джон Хейтинга явно трагедията е друга - че вече няма пари да си наема частен самолет.

Трудно му било и да свикне с факта, че сега пак си наема вили по празниците, но вече не са толкова лускозни.

Потресаващото изказване на Хейтинга пред холандска медия продължава в същия дух, като той очевидно няма никаква представа колко нелепо, снобарско и безчувствено звучи:

"Когато играех, ние имахме много пари и беше различно. Сега се опитваме да свикнем със ситуацията. Преди си наемахме частен самолет, но сега не го правим. По празниците пак си наемаме луксозни вили, но вече понятието "луксозни" има друго значение. Опитваме се да свикнем, но понякога е трудно. Преди имахме стилист за дрехите си, а сега трябва да си ги избираме сами."

Всеки ден около 30 хиляди деца по света умират заради свързани с бедността причини, но за Хейтинга е трудно да понесе, че трябва да си избира сам чорапите в мола...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички