Най-добрите? Обявиха идеалните 11 на най-слабите за 2018 година (СНИМКИ)


Най-добрите? Обявиха идеалните 11 на най-слабите за 2018 година (СНИМКИ)
Снимка: Gulliver/GettyImages

5402 0

След като се проведе церемонията "The Best" на ФИФА, на която за най-добър през годината беше избран Лука Модрич, от "Марка" съставиха много любопитен списък от идеалния отбор от най-слабите играчи през 2018 година.

Като най-слаб нападател испанското топ издание определи Алексис Санчес. Чилийският ас премина в Манчестър Юнайтед през януари тази година и се представя ужасяващо с екипа на "червените дяволи". Жозе Моуриньо продължава да му гласува доверие, но кариерата на Санчес върви стремглаво надолу.

За разочарование №1 сред полузащитниците е отказалият се наскоро от холандския национален отбор Уесли Снайдер. Бившият ас на Интер и Реал Мадрид записа най-слабия сезон в кариерата си с екипа на Ница, където се превърна дори в резерва и постоянно беше преследван от скандали и контузии.

В защита за най-слаб беше определен Виктор Линдельоф от Манчестър Юнайтед, който записа добро Световно първенство по футбол, но с трагичните си изяви за "червените дяволи" заслужи "приза". Едва ли е изненадващ фактът, че Лорис Кариус е най-слабият вратар за 2018 година. Най-слабите 11 за 2018 година може да видите в материала на Sportlive.bg.

Междувременно Меси и Роналдо бойкотираха церемонията "The Best" и заслужиха жестоки критики за поведението си. Защо - четете в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички