Моуриньо поздрави Реал, но се оплака от съдиите и Роналдо


Моуриньо поздрави Реал, но се оплака от съдиите и Роналдо
Снимка: Gulliver/GettyImages

1823 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не спести похвалите си за Реал Мадрид след триумфа им за Суперкупата на Европа. "Белия балет" победи Юнайтед с 2:1 и за втора поредна година завоюва трофея. 

"Доволен съм от много аспекти на нашата игра. Все пак срещу нас е Реал Мадрид, а във Висшата лига няма отбор от нивото на Реал. Ние имаме класен отбор, но просто Реал е от друго ниво, там има играчи с нереални качества. Не може да повториш полузащитата на Реал - няма втори Модрич, нито Кроос, нито Иско или Каземиро. Хареса ми как реагира нашият отбор при 0:2. Успяхме да върнем един гол, а след това Рашфорд имаше прекрасен шанс да изравни. Борихме се до последната секунда", коментира Моуриньо.

Португалецът обаче не подмина и първото попадение на мадридчани, при което не бе маркирана засада на Каземиро. "Играхме добре и загубихме с един гол, а този гол беше от засада. Ако беше използвана системата за видеоповторения, резултатът щеше да е 1:1 и щяха да следват продължения".

"Истина е, че Реал можеше да вкара още попадения, но същото важи и за нас. Те доминираха в средата на първото полувреме, а ние бяхме по-добри в средата на второто. До последно нищо не беше ясно. Всъщност, не точно до края, защото след влизането на Кристиано Роналдо играта беше прекъсвана всеки път, когато той поискаше нарушение”, добави в типичния си стил Моуриньо.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички