Моуриньо: Венгер е един от най-добрите в историята


Моуриньо: Венгер е един от най-добрите в историята
Снимка: Getty Images/Guliver

1538 0

Жозе Моуриньо отдаде дължимото на своя колега Арсен Венгер, като го посочи за един от най-великите мениджъри в историята на футбола. Португалецът направи това във видеообръщение към Венгер, който вчера бе награден от "Laureus" с награда за цялостен принос в спорта. В миналото двамата мениджъри имаха много разногласия помежду си, но Специалния призна, че винаги е изпитвал уважение към французина.

"Имаше някои моменти през годините, които не бяха съвсем приятни, но аз наистина се наслаждавах на съперничеството ни. Уважението помежду ни винаги е било на лице. Той постигна изключителни неща с Арсенал. Невероятни. Създаде почти перфектен отбор - Непобедимите. Той е един от най-добрите мениджъри в историята на футбола", заяви Моуриньо.

Двамата дългогодишни съперници са без отбор, но е много вероятно още през лятото да започнат ново предизвикателство в знаменитите си кариери. Вижте в този материал последния медиен спор между двамата специалисти. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички